bouwbedrijf Bladel; Bouwbedrijf Coolen

Zoekt u een bouwbedrijf in de regio De Kempen, Eindhoven of Tilburg?

Een nieuwbouwproject is helaas niet iets wat u met 1 belletje heeft geregeld. Wat zijn precies uw wensen, wat is er mogelijk op het perceel en zijn de eerste bouwtekeningen eigenlijk al gemaakt? Voor zowel particulieren als bedrijven gaat ons bouwbedrijf aan de slag met uw woningbouwproject, hoe groot of kleine deze ook is. 

Woningbouw

Wilt u ons al betrekken bij de ruwbouwfase of schakelt u ons pas in bij het uitvoeren van de afbouw? We hebben ervaring met alle soorten woningen - denk aan villa’s, bungalows - en pakken iedere klus met beide handen aan. U kunt contact met ons opnemen als u de bestektekening van de architect binnen heeft, of pas in een latere fase van het bouwproces. U kunt voor het complete bouwplaatje bij ons terecht. Wij realiseren de bestektekening tot uw droomhuis. 

Bouwbegeleiding

Voor zowel de zakelijke als particuliere markt bieden wij bouwbegeleiding aan. Technische en financiële vraagstukken lossen wij voor u op en we adviseren u over het bouwproject. U weet tijdens het gehele proces waar u aan toe bent en komt niet voor vervelende verrassingen te staan. We denken mee en bieden toezichtbegeleiding.