bouwbedrijf Mierde; Bouwbedrijf Coolen

Voor dakrenovatie, kozijnreparatie en meer

Naast alle grote bouwprojecten die we uitvoeren, schakelt u ons ook in voor de kleinere klussen. Eigenlijk doen we alles op het gebied van verbouwingen en renovaties. We belichten er een aantal, maar als u een andere klus voor ons heeft, schroom dan niet om contact met ons bouwbedrijf op te nemen. Voor u een offerte ontvangt, komen we eerst langs op locatie om een inspectie te doen. Deze inspectie is geheel vrijblijvend. 

Badkamerrenovatie

Worden de voegen van de badkamertegels niet meer wit, is er geen goed afzuigsysteem voor de douchestoom of stammen de badkamermeubels uit de jaren 70? Dan is het tijd voor een upgrade. Een badkamerrenovatie zorgt ervoor dat de badkamer uw nieuwe favoriete plek van het huis wordt.   

Dakrenovatie

Een goed dak boven uw hoofd: het klinkt voor de hand liggend, maar hoe vaak laat u het dak onderhouden? Voorkom lekkages, verschoven dakpannen en andere mankementen aan en op het dak. Meer informatie over een dakrenovatie?

Kozijnreparatie

Tocht die door de kozijnen doorglipt, houtrot of altijd beslagen ramen omdat de kamer niet goed is geïsoleerd. Het kan om tal van redenen tijd zijn voor een kozijnreparatie. Laat het uitvoeren door ons bouwbedrijf en de kozijnen van uw woning zien er weer uit om door een ringetje te halen.